Nazovite: 097 714 8673   01/8895535  
+
×

SVS 3000 Micro Piano Gloss Wh. - Subwoofer zvu─Źnik

Šifra: 15055
Na stanju
1.149,00 EUR
PDV ura─Źunat u cijenu
Prikazana cijena je za komad.
Koli─Źina

Garantiramo najni┼żu cijenu na tr┼żi┼ítu!
U slu─Źaju da prona─Ĺete isti proizvod po povoljnijoj cijeni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
info@player.hr

Prijavi povoljniju cijenu Obavijesti me ako cijena padne Postavi pitanje
Opcija:

Minijaturni, ali moc╠üni subvoofer SVS 3000 Micro besprijekorno se uklapa u bilo koju sobu i sistem zvu─Źnika, sa zapanjujuc╠üe bogatim basom koji kreira bez napora. S obzirom na mikro veli─Źinu njegova kuc╠üišta, bas je utoliko impresivniji.

Sadr┼żi inovacije predstavljene iz referentnih SVS 16-Ultra subwoofera u kombinaciji s potpuno aktivnim dvostrukim suprotnim 8-in─Źnim drajverima i 800 W RMS, 2500 W Peak Power Sledge STA-800D2 poja─Źalo s diskretnim MOSFET izlazom, 3000 Micro pru┼ża performanse koje brišu svaki mikro subwoofer od ranije. Tako─Ĺer ima odli─Źnu SVS aplikaciju za upravljanje subwooferom pametnim telefonom za napredno uga─Ĺanje i DSP.

Kona─Źno - mikro subwoofer dostojan naziva SVS.

Dvostruki 8-in─Źni aktivni drajveri dizajnirani akusti─Źki nasuprotno, elektri─Źno paralelno

800 W RMS, vršno 2500 W Sledge STA-800D poja─Źalo s potpuno diskretnim MOSFET izlazom

Unutarnje poja─Źalo postavljeno straga s inteligentnim kontrolnim su─Źeljem (ICI)

Vrhunske opcije završne obrade Piano Gloss Black i Piano Gloss White

Uvrtne gumene noge

Konstrukcija ormara od strukturno oja─Źanog MDF-a

Potpuno aktivni dvostruki suprotni 8-in─Źni drajveri

Prvi dizajn SVS-a s dva potpuno aktivna 8-in─Źna woofera montirana na suprotnim stranama zape─Źa─çenog ku─çišta i pomi─Źu se u savršenom skladu kako bi generirala zapanjuju─çi niskofrekventni izlaz s jasnim, glazbenim prijelazima. Korisna površina dva potpuno aktivna 8-in─Źna woofera koji udaraju u suprotnim smjerovima posti┼że performanse u rangu sa zna─Źajno ve─çim subwooferima s jednim pogonom. Njegov ─Źvrsti, sna┼żan izlaz briše dizajn subwoofera s pasivnim radijatorom i više drajvera koji je poznat po svom napuhanom i bu─Źnom zvuku.

Inovativni sklop motora

Predimenzionirana struktura motora s ventilacijom optimizirana je za u─Źinkovito upravljanje toplinskom i mehani─Źkom energijom u sku─Źenom prostoru. Ogromna elektromagnetska sila koju proizvodi motor, u simfoniji s visokom strujnom pogonskom snagom Sledge poja─Źala, omogu─çuje 3000 Micro da maksimizira izlazni potencijal dvostrukih pokreta─Źa.

Sledge STA-800D2 poja─Źalo

800 W RMS, 2,500+ W vršne snage Sledge STA-800D2 poja─Źalo snage koje kombinira izlaznu snagu diskretnih MOSFET-a visoke struje s Classom D u─Źinkovitosti i procesorskom snagom Analog Devices DSP-a. Poja─Źalo subwoofera 3000 Micro bez napora proizvodi trajni izlaz visoke struje za najte┼żu reprodukciju niskih frekvencija bez isjecanja ili pada. Uvjerljivo, sna┼żno audio iskustvo bez traga izobli─Źenja.

Dimenzije (uklju─Źuju─çi rešetke): 278 mm V x 297 mm Š x 271 mm D
Te┼żina: 10 kg
Dimenzije pakiranja: 353 mm V x 390 mm Š x 390 mm D
Te┼żina pakiranja: 12 kg

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi