Nazovite: 097 714 8673   01/8895535  
+
×

SVS Prime Tower Black Ash - Hifi zvučnici

Šifra: 12689
Na stanju
699,00 EUR
PDV uračunat u cijenu
Prikazana cijena je za komad.
Količina

Garantiramo najnižu cijenu na tržištu!
U slučaju da pronađete isti proizvod po povoljnijoj cijeni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
info@player.hr

Prijavi povoljniju cijenu Obavijesti me ako cijena padne Postavi pitanje
Opcija:

Prime Tower zvučnici postavljaju ljestvicu za kvalitetu zvuka i vrhunsku privlačnost među zvučnicima u obliku tornja u svom cjenovnom rangu. SVS samostojeći zvučnik referentne razine je nevjerojatno transparentan, sa širokom, stabilnom zvučnom kulisom i oštrom slikom glasova i instrumenata, a sve je isprekidano dubokim, ali preciznim proširenjem niske frekvencije.

Izazovite SVS Prime Tower zvučnike s bilo kojom dinamično nabijenom glazbom ili filmskom podlogom i otkrit ćete nove slojeve zvuka i detalja za koje niste ni znali da postoje.
S inženjerskim i dizajnerskim detaljima preuzetim iz hvaljene SVS Ultra serije zvučnika, Prime Tower su zvučno postignuće koje stoji pored najboljih zvučnika na svijetu.

Svaki aspekt zvučnika Prime Tower dizajniran je za zvučnu izvrsnost. Od vrhunskih drajvera i sofisticirane SoundMatch skretnice do posebno debele pregrade, unutarnjeg ukrućenja i FEA optimiziranog visokotonskog difuzora. Dizajn i inženjerske karakteristike zvučnika Prime Tower svrstavaju ga među najbolje dostupne toranjske zvučnike od 1000 USD.


Zvučnici

Pažljivo dizajniran za akustičnu izvrsnost, 4,5-inčni srednjotonski zvučnik postavljen je u svoj vlastiti namjenski i potpuno zatvoreni odjeljak kako bi se osiguralo glatko, precizno i ​​jasno srednjetonsko područje bez bojanja. Materijal membrane je izuzetno lagan i čvrst i održava ravan frekvencijski odziv s izvrsnim rukovanjem na osnovnim frekvencijama srednjeg raspona.

Dvostruki niskotonci od 6,5 inča bez napora isporučuju duboke i artikulirane basove za postavljanje ugođaja i naglašavanje niskotonskih zvukova instrumenata, bas linija i filmskih zvučnih efekata. Svaki woofer ima zaseban unutarnji odjeljak u kućištu s vlastitom prilagođenom frekvencijom ugađanja priključka. Rezultat je dubok, snažan i točan bas koji čujete i što je još važnije, osjećate.

1-inčni visokotonac s aluminijskom kupolom zvučnika Prime Tower lagan je, učinkovit i čvrst te svira kristalno jasno pri velikim glasnoćama. Jasnoća nudi osjećaj potpune transparentnosti, dok nudi 'prozračnu' prezentaciju i nevjerojatno otkrivene visoke tonove tako da ženski vokali i dijalozi zvuče uvijek oštro i glatko.


Inovativni SoundMatch Crossover dizajn

Budući da vrhunski drajveri zahtijevaju jednako sposobnu skretnicu, s inovativnom SVS SoundMatch 3,5-staznom skretnicom nije se štedjelo na troškovima. Njegov je dizajn je takav da svaki woofer ima svoju diskretnu skretnicu kako bi se smanjila mogućnost interferencije.
Ovo stvara ekspanzivnu, ali fokusiranu i preciznu zvučnu kulisu, s točnim frekvencijskim odzivom na svim položajima slušanja u prostoriji. Precizno ugađanje SoundMatch Crossovera također osigurava vrhunsku točnost od iskričavih visokih tonova do opipljivih niskih tonova, uz zadržavanje izvorne čistoće signala.

Dizajn i geometrija ormara vođena performansama

Suženi rubovi na prednjoj pregradi zvučnika Prime Tower, poznati kao zakošenja, minimiziraju difrakciju rubova za jasan i precizan zvučni prikaz. Prisutnost kabineta je značajna, ali vizualno ne preuzima prostoriju i nudi moderan industrijski dojam s akustičnim poboljšanjima kao što su prstenovi za kratko spajanje i visokotonski difuzor. Sva ova poboljšanja upakirana su u elegantno, ali impresivno kućište samostojećih zvučnika dostupno u zadivljujućoj piano sjajno crnoj ili vrhunskoj crnoj boji pepela.


Značajke

Crni jasen i sjajna crna završna obrada

1" visokotonac s aluminijskom kupolom

4,5" polipropilenski konusni srednjetonac

Dvostruki 6,5" polipropilenski membranski vuferi

SoundMatch Crossover Network: 3,5-stazna skretnica s vrhunskim kondenzatorima, induktorima sa zračnom jezgrom

Dvostruki 1,7” stražnji otvor

Crossover mreža pruža izvanredno ponašanje i faznu koherenciju

Akustički prozirne i FEA optimizirane rešetke smanjuju difrakciju, a kućište i ukrućenje optimizirano za FEA eliminiraju rezonancije

 

Vrsta zvučnika

Samostojeći toranjski zvučnik

Frekvencijski odziv 30 Hz - 25 kHz (+/- 3dB)

Visokotonac 1" visokotonac s aluminijskom kupolom

Sednje - bas 4,5" polipropilenski konusni bas zvučnik

Bas 6,5" polipropilenski konusni vuferi


Skretnica

SoundMatch Crossover Network: 3,5-stazna skretnica sa vrhunskim kondenzatorima,
induktori sa zračnom jezgrom i "heavy-trace" tiskane ploče

Frekvencija skretnice

Visoki do srednjih tonova 2,1 kHz (nagib od 12 dB/oktavi)
Srednjotonac do Woofera 350 Hz (12 dB/oktava nagiba)

Osjetljivost 87 dB (2,83 V @ 1 metar punog prostora, 300-3 kHz)

Preporučena snaga pojačala 20-250 W

Impedancija 8 ohma

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi