Nazovite: 097 714 8673   01/8895535  
+
×

SVS SB-3000 Black Ash - Subwoofer zvučnik

Šifra: 13289
Na stanju
1.599,00 EUR
PDV uračunat u cijenu
Prikazana cijena je za komad.
Količina

Garantiramo najnižu cijenu na tržištu!
U slučaju da pronađete isti proizvod po povoljnijoj cijeni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
info@player.hr

Prijavi povoljniju cijenu Obavijesti me ako cijena padne Postavi pitanje
Opcija:

SB-3000 predstavlja novi prvi ikada 13-inčni SVS drajver s velikim ekskurzijama i 800 watta RMS, 2500+ watta vršne snage Sledge pojačalo s potpuno diskretnim MOSFET izlazom. Njegov dubok i gromoglasan niskofrekventni izlaz s jasnoćom i besprijekornom preciznošću tonova oduševljava tvrdokorne audiofile i obožavatelje kućnog kina. S dimenzijama nešto više od 15 inča
SB-3000 nadmašuje puno veće subwoofere i zvukom preuzima kontrolu nad prostorijom bez vizualnog nametanja.

SVS SB-3000

Snaga: 800 (RMS)
Veličina drajvera: 13"
Smjer: naprijed
Što nam se sviđa: Nadovezuje se na sve što SVS dobro radi.
Što ne: Za velike sobe mogu biti potrebna dva.

SB-3000 je najnoviji model subwoofera američkih legendi na SVS-u i mislimo da zaslužuje zadržati krunu najboljeg high-end subwoofera. Koliko god dobar bio prethodni model, PB16-Ultra, bio je i ogroman, nezgrapan i previše za većinu ljudi. SB-3000 otklanja te probleme, uzimajući sve što je Ultra napravila dobro i smještajući ga u mnogo kompaktniji, pristupačniji okvir. Onima s pretjerano velikim sobama možda će trebati dva za najbolji zvuk, ali za 90% ljudi jedan od ovih će raznijeti zidove.

Jedan aspekt koji želimo istaknuti je izvrstan DSP (digitalna obrada signala). Omogućuje praktički beskonačnu razinu podešavanja i znači da možete dobiti precizan, kontroliran bas koji još uvijek uspijeva odisati snagom. Ovaj sub posebno briljira s filmovima i televizijom, dajući pucnjavi, eksplozijama i udarcima stvarnu težinu na niskim frekvencijamai. To je još jedan pobjednik za SVS, a trenutno je jedino pitanje kamo će dalje.

 

Zastrašujući potpuno novi SVS 13-inčni drajver

Potpuno novi SVS 13-inčni drajver je najveći i najnapredniji dostupan u ovom cjenovnom rangu. Novi dizajn prepun je inovacija kako bi se osigurao nevjerojatan izlaz i niskofrekventno proširenje uz točnost frekvencijskog odziva i preciznu prolaznu brzinu. Zavojnica s ravnim rubom (split wind voice coil) maksimizira magnetizam kako bi se osigurao bas koji udara u prsa i osjećate ga iznutra bez žrtvovanja profinjenosti ili kontrole. Uvijek osjećate puni intenzitet svake pjesme ili scene bez izobličenja ili ograničenja na svim razinama glasnoće.


Ogromna snaga s preciznom kontrolom

Konzervativno ocijenjeno na 800 W RMS, 2500 W vršne snage. Sledge STA-800D2 pojačalo maksimizira puni potencijal 13-inčnog drajvera uz snagu bez napora i apsolutnu kontrolu. Inovativni dizajn kombinira učinkovitost pojačala klase D sa sposobnošću premještanja kolosalnih količina struje kroz potpuno diskretne MOSFET-ove, omogućujući ogroman izlaz kirurškom preciznošću što rezultira izvanrednim performansama subwoofera u stvarnom svijetu na svim razinama.


Novo inteligentno kontrolno sučelje na stražnjoj ploči

Dizajnirano posebno za subwoofere serije 3000, Inteligentno kontrolno sučelje (ICI) na stražnjoj ploči kućišta serije 3000 pruža opcije upravljanja za najkritičnije funkcije subwoofera. Moguće je prilagoditi glasnoću na temelju preferencija slušanja i sadržaja kako bi se postigao pun i uravnotežen bas.


Aplikacija za pametni telefon

Aplikacija za subwoofer serije 3000 najprikladniji je način za kontrolu glasnoće, pristup višestrukim DSP funkcijama i programiranje prilagođenih unaprijed postavljenih postavki za ugađanje jednim dodirom optimizirano za glazbu, filmove, igranje i još mnogo toga. Podesite frekvencije skretnice, tropojasni parametarski EQ, polaritet, pojačanje prostorije i više iz svog naslonjača.


Specifikacija subwoofera SVS SB3000

Završna boja: Vrhunski crni jasen, Piano Gloss Black

Rešetka: Zaštitna nerezonantna čelična mrežasta rešetka

Drajver: Prednji 13 inčni SVS drajver s velikom ekskurzijom

Pojačalo: Pojačalo montirano straga s inteligentnim kontrolnim sučeljem (ICI)

Izrada kabineta: Robusna konstrukcija ormarića od vlaknaste ploče srednje gustoće (MDF).

Dimenzije: Bez rešetke V 397 mm x Š 385 mm x D399 mm
S rešetkom V 397 mm x Š 385 mm x D399 mm

Isporučene dimenzije: (603 mm) x (527 mm) x (530 mm)

Težina bez kuutije: 24,7 kg

Isporučena težina: 28,9 kg

Uključeni dodaci:
Zaštitna rešetka od nerezonantne čelične mreže, IR daljinski upravljač,
Kabel za napajanje 1,5 m, nožice od Iso-elastomera

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi