Nazovite: 097 714 8673   01/8895535  
+
×

EVE AUDIO PMR 2.10

Šifra: 10353
Na stanju
1.168,00 EUR
PDV uračunat u cijenu
Prikazana cijena je za komad.
Količina

Garantiramo najnižu cijenu na tržištu!
U slučaju da pronađete isti proizvod po povoljnijoj cijeni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
info@player.hr

Prijavi povoljniju cijenu Obavijesti me ako cijena padne Postavi pitanje
Opcija:

Pasivni Ruterm (usmjerivač) za  monitore PMR 2.10 je moderan i visokokvalitetan uređaj za prebacivanje monitora s 2 ulaza i 10 izlaza. Vrlo je koristan alat za sva mjesta na kojima postoji potreba za spajanjem više pari zvučnika. Profesionalni studiji, pro-audio prodavači, distribucijski izložbeni prostori, zapravo, bilo tko tko mora znati kako će se njihovi miksevi prevesti u različite vrste zvučnika sigurno će uživati u PMR 2.10.

PMR 2.10

Opis: Ruter (usmjerivač) monitora
Dimenzije (ŠxVxD) 483 x 43 x 266 (mm)

Osnovne postavke:

Selektor ulaza: 1/2
LED diode za odabir ulaza/izlaska zelena: ulaz / crvena: izlaz
Vanjski alfanumerički zaslon, narančasti, visina: 10 cm
Žičani daljinski upravljač Odabir izlaza + isključivanje zvuka

Priključci:

Ulazi: (balansirani 6,35 TRS) 2 x stereo
Izlazi: (balansirani 6,35 TRS) 10 x stereo

Ostalo:

Težina: 2 kg
Raspon napona: 100-240V
Potrošnja struje: 50VA

 

Na poleđini 19" EVE Audio PMR 2.10 pronaći ćete dva analogna balansirana stereo ulaza (označena zelenim LED-om) i deset stereo izlaza, a svi koriste 6,35 mm (1/4") TRS jack utičnice najvišeg kvalitete.

Prebacivanje se vrši korištenjem isključivo balansiranih signala na visokokvalitetnim inkapsuliranim relejima. Putu signala nisu dodane nikakve druge komponente kako bi se zajamčio najčišći mogući integritet i konzistentnost signala tijekom vremena.

Odabir zvučnika vrši se pomoću priloženog žičanog daljinskog upravljača putem njegovog velikog i čvrstog okretnog prekidača, dok se odabir izvora može izvršiti izravno na prednjoj ploči PMR 2.10.

Ali to nije sve. Za prikaz odabranog izlaza uvijek možete baciti pogled na PMR 2.10 i potražiti aktivnu narančastu LED diodu u izlaznom dijelu. Možete koristiti i uključeni digitalni zaslon od sedam segmenata koji se, s visinom od 10 cm i dvije razine svjetline koje definira korisnik, može postaviti na prikladno mjesto kako biste odmah znali koje zvučnike slušate.

Sveukupno, sa svojim čistim i transparentnim zvučnim karakteristikama, uključenim žičanim daljinskim upravljačem i digitalnim zaslonom od sedam segmenata, PMR 2.10 rezultira kao vrlo jednostavna, ali moćna ideja. Sve zato jer vjerujemo kako rad s pro-audio zvučnicima treba biti zadovoljstvo, a ne gnjavaža.

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi