Nazovite: 097 714 8673   01/8895535  
+
×

MACKIE Onyx Artist 1x2

Šifra: 15466
Na stanju
99,00 EUR
PDV uračunat u cijenu
Prikazana cijena je za komad.
Količina

Garantiramo najnižu cijenu na tržištu!
U slučaju da pronađete isti proizvod po povoljnijoj cijeni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
info@player.hr

Prijavi povoljniju cijenu Obavijesti me ako cijena padne Postavi pitanje
Opcija:

Mackie Onyx Artist 1x2 je dizajniran s namjerom snimanja i monitoringa zvuka na vašem računalu.
Sa Onyx mikrofonskim predpojačalom, jednim XLR ulazom i 1/4" (6,35 mm) ulazom koji se može prebacivati između linijskog signala i impedancije Hi-Z instrumenta, prikladan za pjevače, tekstopisce, podcastere, kreatore sadržaja i druge koji žele mobilnu postavku za snimanje vlastitih projekata. U vlastitom studiju moći ćete spojiti monitore pomoću 1/4" (6.35) priključaka koji se nalaze na stražnjoj strani kućišta.


Uređaj je relativno lagan, ispod 1/2 kg i pruža 1/4" (6,35 mm) izlaz za slušalice, tako da ga možete ponijeti sa sobom kamo god idete. Mackiejev hardverski dizajn robusne čelične šasije pomaže u ovom pothvatu, dajući vam robusnu šasiju za unutarnje sklopove. Ako se za monitoring služite slušalicama osiguran je izravan prekidač koji ublažava bilo kakvu latenciju prilikom snimanja zvuka. Dizajniran je za povezivanje s vašim Mac ili Windows računalom preko USB-a, a napaja se sabirnicom putem glavnog računala.

Onyx Artist 1x2 nudi i download ProTools, Softver First and Waveform i plug-inova The Musician's Collection uključujući 23 visokokvalitetna dodatka BBD Delay, Level Lite, 304E EQ i 304C Compressor. Za autorizaciju softvera jednostavno unesite serijski broj uređaja.


ANALOGNI SKLOPOVI

Onyx Artist 1x2 pruža vrhunske perfomanse kod slušanja i nisku razinu buke pomoću svog analognog sklopa, uključujući Onyx mikrofonsko pretpojačalo.

DIRECT MONITORING

Pravi analogni put sugnala omogućuje vam da čujete zvuk izravno iz pretpojačala dok snimate, tako da možete eliminirati latenciju slušanja zvuka kroz vaš DAW.

NAPAJANJE S RAČUNALA

Uređaj ima mogućnost povezivanja putem USB-a 2.0 za brzi prijenos podataka i minimalnu latenciju. Također se napaja sabirnicom preko ovog priključka, što znači da nije potrebno vanjsko napajanje. Jedinica je kompatibilna s Core Audio i ASIO drajverima.


METALNI DIZAJN KUĆIŠTA

Onyx Series Artist ima potpuno metalno kućište i potenciometre za teške uvjete rada, kao i robusnu unutarnju konstrukciju.


SPECIFIKACIJE

Onyx mikrofonsko pretpojačalo

+48V fantomsko napajanje za korištenje s kondenzatorskim mikrofonima

1/4" (6,35) TRS ulaz s Hi-Z prekidačem za spajanje gitare, basa ili klavijature

2x2 sučelje sa snimanjem do 24-bitne / 192 kHz rezolucije

Izravno analogno praćenje ulaza bez latencije

Namjenski 1/4" (6.35 mm) TRS izlazi za spajanje studijskih monitora

USB 2.0 povezivost i napajanje

Čvrsti, metalni dizajn kućišta

1/4" (6,35 mm) izlaz za slušalice

Kompatibilan sa svim glavnim DAW-ovima na Macu ili Windowsu

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi